Vaders en Moeders
Als je staat te filmen op heel veel action sports events dan leer je niet alleen de boarders kennen maar ook de vaders en de moeders. Elk weekend trekken zij er ook weer op uit om met hun zoon of dochter naar de verschillende snow-, skate- of wakeboard events te gaan. De ouders van de wintersport atleten hebben het zwaar. Elke week 900 kilometer rijden om zoon (of dochter) lief mee te laten doen aan een snowboard of ski wedstrijd. Johnny 13 was benieuwd naar hun verhaal en gaf ze deze keer een plek voor de camera.

Verse footage van de Chill and Destroy wedstrijd in Nesselwang en de beats komen van the Passion Hifi
Download deze video!

50-50 en boardslide - Snowboard trick tip - WZZP:07

hoe maak je een 50-50 op een snowboardAls je als skateboarder en snowboarder een 50-50 of een boardslide ziet maken denk je: Simpel, dat kan ik ook. Maar er zitten geen trucks onder een snowboard maar een board heeft staalkanten en belag. Dus dat werkt iets anders. Signal snowboards team rider Eveline van den Berg Jeths was zo vriendelijk om ons te vertellen waar je op moet letten. As je deze tips volgt, maak je deze winter zo een 50-50 en een boardslide.

Hero3+ Black Unboxing

Een aantal maanden geleden is er een update geweest van de GoPro Hero3. Een plusje erbij zeg maar. Wij vroegen ons af: waarom is dit een betere camera? Onze favoriete GoPro expert Mitch Bergsma doet een unboxing van deze nieuwe camera.

ISKB:135 - Veterans Sessie I


Werk, kinderen, familie… als je ouder wordt dan wil je wel skateboarden, maar helaas lukt dat vaak niet. Een groep 30+ (een een aantal 40+) skateboarders kwamen zaterdag 5 mei, NA SLUITINGSTIJD, samen in Burnside om met elkaar te rollen. BBQ en bier er bij, perfect. En de kinderen? Die rolden gewoon even mee.
Samen met Michael kijken we even terug. Kon hij meteen even uitleggen hoe dat zit met
Skatepark Amsterdam.

THX
Vans Benelux voor de sessie!

Muziek van Beats Royalty Free . Download je eigen beats at
http://beatsroyaltyfree.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS | Video Archief
Download the media for your iPod - iPad - Android Phone: ISKB:135 (25 Mb)
Sponsors van deze aflevering: Burnside | Vans | Red Bull

ISNB:61 | Salomon Back Yard Bang


Aan het eind van het seizoen is het toch wel mooi als je alvast wat TTR punten kan pakken. De Salomon Back Yard Bang in de Uithof is een Nederlands TTR event waar alle toppers aanwezig zijn. Grote winnaar was Dimi de Jong. Op het NK Snowboarden kregen wij hem niet voor de camera... Nu hadden we meer geluk. Is dit de cherry on the top?

Music Link: Blee -- Music available on musicalley.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:61 File size: 55 Mb

IWKB:17 | Marc Kroon


Marc Kroon is één van die upcomming rookies die nu al (Marc is 15!) de wereld rond gestuurd wordt om mee te doen aan clinics en wedstrijden. Zo zat hij eind maart een week lang in Florida voor het Red Bull High Performance Wake Camp. Bij thuis komst lag daar een sponsor contract met Red Bull op hem te wachten... en wij stonden er naast om meteen een item te schieten. Ondanks de lage temperatuur van het Nederlandse water (5C) ging Marc los.

Original music artist: Rogue-D -- Music available on tribeofnoise.com
Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: IWKB:17 (46 Mb)

Marc Kroon, Bibian Mentel, Red Bull, Red Bull High Performance Wake Camp, wakeboard, wakeboarding, extreme sports, actionsports, watersports

ISKB:119 | Broken Skateboards


Een jaar geleden zijn Jeroen, Wouter en Klaas begonnen met hun eigen skateboard merk: Broken Skateboards. Na de Colosseum RAMPJAM was het tijd om de crew er eens bij te roepen. Wat is Broken een waar staat het voor? (Voor ons staat het voor passie voor skateboarden!)

Lukt het Jeroen? Of hakt die wedstrijd er een beetje in…

Volg ons volgende week als we een dagelijks verslag doen van het Snowfest!

Original Music artist: Gate-Crashers -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS | Video Archief
Download the media for your iPod/iPad: ISKB:119 (80 Mb)

Broken Skateboards, Colosseum, skateboard, extreme, actionsports, ollie
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact