Scream For Bibian - IBCT:361

Bekijk deze video op www.youtube.com of schakel JavaScript in als dit is uitgeschakeld in je browser.


Bibian Mentel
Voor ons is zij de beste en meest inspirerende aktiesporter van Nederland. Al meerde keren is zij geopereerd aan kanker en elke keer staat ze binnen de kortste keren terug op haar snowboard. Winnaar van Olympisch goud, inspiratiebron voor velen. 5 Weken geleden was het weer zo ver maar in januari gaat zij gewoon meedoen aan de X-Games in Aspen.

De Opening 2013 - ISNB:102

Sylvia van opvakantie.nl organiseerde voor de 20ste keer de Opening in Les 2 Alpes. Bij de Opening draait het niet om wedstrijden en dikke geldprijzen maar om fun. Fun voor iedereen. Beginners kunnen leren snowboarden of skiën, gevorderde boarders kunnen hier hun park skills verder uitbreiden. Voor iedereen is er een snowboard- of skileraar. En natuurlijk een nieuw test board.  En als je even geen zin hebt om op de sneeuw te staan, dan zijn er genoeg andere activiteiten waaraan je mee kan doen. Hoogte punt is misschien wel de stand up comedy van Harry Glotzbach.

Muziek komt ook deze keer weer van Rub A Duck. Zet je volume maar op 11 voor Sound Avtar - Under The Light 

Hoogste Wintertijd 2012 - ISNB:84


Stel je mist een been, zou jij dan het gevoel van snowboarden of skien willen missen. Ik ook niet. Daarom is het goed dat er organisaties zijn zoals de Mentelity Foundation, Cruyff Foundation en de Nederlandse Ski Vereniging die samen proberen zoveel mogelijk kinderen, met en zonder beperking, de sneeuw in te krijgen en hulp te bieden waar nodig. Deze foundations kunnen niet zonder geld. En wat is nu een mooier moment om een snowboard en ski marathon te organiseren om geld op te halen…. Juist de start van de winter. Hoogste Wintertijd.

Beats by beatsroyaltyfree.com


Check out this episode!

Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact