Paralympische Spelen: Chris Vos - IBCT:304Al een aantal jaren volgt iboardcast de prestaties van Chris Vos. Een van de leden van het Nederlandse paralympisch team. En op het moment dat Chris (maar zeker ook de andere leden) zijn runs moest rijden zaten wij aan ons beeldscherm vast geplakt. Het goud van Bibian Mentel is natuurlijk fantastisch maar om als 15 jarige snowboarder op de Paralympische spelen te staan en dan bij de beste 15 te horen, is ook een mooie prestatie. En als afsluiting van dit avontuur een goed feestje waarin iedereen bedankt werd voor hun inzet.

Original music bed: Beats Royalty Free -- @beatsroyaltyfree.com
Video podcast: Johnny Dertien -- http://plus.google.com/+JohnnyDertien

Download this episode!

Chris Vos is terug van de Paralympische spelen. Tijd voor een huldiging.

De Opening 2013 - ISNB:102

Sylvia van opvakantie.nl organiseerde voor de 20ste keer de Opening in Les 2 Alpes. Bij de Opening draait het niet om wedstrijden en dikke geldprijzen maar om fun. Fun voor iedereen. Beginners kunnen leren snowboarden of skiën, gevorderde boarders kunnen hier hun park skills verder uitbreiden. Voor iedereen is er een snowboard- of skileraar. En natuurlijk een nieuw test board.  En als je even geen zin hebt om op de sneeuw te staan, dan zijn er genoeg andere activiteiten waaraan je mee kan doen. Hoogte punt is misschien wel de stand up comedy van Harry Glotzbach.

Muziek komt ook deze keer weer van Rub A Duck. Zet je volume maar op 11 voor Sound Avtar - Under The Light 

Chris Vos naar Sochi 2014

Vandaag kregen wij het bericht binnen dat het NOC/NSF heeft bevestigd dat Chris Vos naar de paralympische spelen van 2014 in Sochi gaat. Wij volgen Chris nu al een aantal jaar en het is goed om te zien dat het hem gelukt is om aan de spelen deel te nemen.

Misschien moeten wij van iboardcast maar eens kijken of hij daar wat video footage voor ons kan schieten.

Check Chris zijn website voor zijn verhaal.


Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact