Vans Warped Tour 2013 - ISKB:156 / IBMX:06

Als je net als ons al wat langer in de skateboard en BMX scene rond loopt dan heb je vast wel een gehoord van de Vans Warped Tour. Een rond reizend muziek en actions sports festival. Na lange tijd was er weer een stop in Nederland. In het Klokgebouw in Eindhoven stonden 20 hardcore bands op het podium, was er een mega mini ramp en konden fans hun inkopen doen op een echte merchandise markt.
Check de video en zie skateboarders Nick Bax, Kris Vile, Ross McGouran en de kersverse 17-jarige Nederlandse kampioen Daan van der Linden samen met de BMX riders Nicky Van Der Veen en Markus Braumann de mini helemaal stuk rijden.
De muziek komt van de Nederlandse Punk Rock band Wasted Bullet (http://www.wastedbullet.nl) Stream hun nieuwe album Elegy exclusively on Spotify now.
Direct video download: ISKB:156
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- johnny13.nl
Check out this episode!

Vans Encore Snowboard Boots

Het is voor ons belangrijk dat als wij in de sneeuw aan het filmen zijn, we goede schoenen aan onze voeten hebben. We moeten veel grip hebben en er goed op kunnen lopen (...) Het zou ook nog makkelijk zijn als ze snel open en dicht kunnen. En als we dan ook nog eens op ons board staan moeten ze zeker lekker boarden. Maar ze moeten vooral lekker zitten!

Wij waren blij verrast toen er op onze redactie een paar Vans Encore Snowboard Boots maat 13 binnen kwamen. Zwart met zo’n mooie klassieke witte Vans streep. Wat meteen aan de schoen opvalt is het Vans BOA Coiler Closure System. Als je nog nooit schoen hebt gehad met het BOA systeem is het wel wat vreemd om een dun kabeltje te zien in plaats van een veter.

De schoen trek je makkelijk aan. De TriFit X Thermal Line voelt, aan mijn voet, meteen goed aan. En met het Internal Web Harness zet je je enkel goed vast in de schoen. Met het BOA systeem sluit je de schoen, en maak je hem snel weer open. De zool ziet er grippy uit en wat belangrijk is bij een maat 13… De voet afdruk lijkt niet zo groot.

Al met al een mooie, goed zittende schoen met een klassieke Vans uitstraling. Misschien dat we er zelf een iets beter voetbed in gaan doen. Hoe die functioneert in de sneeuw… Dat gaan we zaterdag uit proberen.Hero3+ Black Unboxing

Een aantal maanden geleden is er een update geweest van de GoPro Hero3. Een plusje erbij zeg maar. Wij vroegen ons af: waarom is dit een betere camera? Onze favoriete GoPro expert Mitch Bergsma doet een unboxing van deze nieuwe camera.

Carhartt WIP x Vans Syndicate Era Tab "S"

Building on a relationship that spans over six years including a successful collaboration with Vans Syndicate in 2012, Carhartt WIP and Vans continue their long-standing friendship with the release of the Era Tab "S".

A timeless classic, the Era has been a staple in the Vans collection since 1976 when it became the world's first skateboarding shoe. Working closely with Tony Alva's original design, Carhartt WIP and Vans Syndicate have produced an interesting special edition for 2013.

The Era Tab "S" utilises reflective materials to compliment the simple Syndicate design with the addition of subtle zigzag reinforcement, signature waffle soles, canvas heel piece and an embossed Carhartt logo leather tab on the vamp. This exclusive collaboration will be available in basic black, vibrant blue, orange and yellow from today in Carhartt WIP stores around the world and in limited numbers online.

Have a look at the news and at the video directed by Philippe Petit at the Carhartt Website.

Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact