Freestyle Pro 2015 - IBCT:355

Freestyle Pro 

Midden in het centrum van Den Haag vind dit jaar een uniek aktiesport evenement plaats. Skateboard, wakeboard, BMX, MTB, Ski en Snowboard alle sporten vinden plaats in de hofstad. Welke gladiator is de eerste winnaar van de Freestyle Pro?

Zero Gravity Expo 2014 - 15 en 16 maart, TT-Hall te Asssen.Het vetste event van 2013, Zero Gravity Expo, staat ook dit jaar weer op de agenda. De plek waar actie, boardsports, bikes en spektakel elkaar zullen treffen.
Nu met een nog groter water bassin, een nieuw BMX en Mountainbike course en, als het goed is, een nieuw mobiel skatepark van Park Solutions. Vorig jaren waren wij er ook. En toen maakte we deze video.

Zero Gravity Skate, wake, MTB en BMX Expo - IWKB:35


Skateboarden, wakeboarden, BMX, Mountain Bike, Trail bike en nog veel meer in de TT-hall in Assen. Het Zero Gravity Expo event was een multi action sports event. En misschien nu al het event van 2013. En waterbak van meer dan 100 meter, een dirt jump gemaakt door de mensen van pedal-park.nl en een uitdagend Trail parcour dit moest wel een spektakel worden (volgend jaar komt het skateboarden ook wel goed ;-) ). Dit is zo'n event waar je geweest moet zijn.
Muziek van O.Crow - 8 Bit Robot -- via Rub A Duc van het album Bass in ya Face.
Video Podcast by Johnny Dertien @johnnydertien

Check out this episode!
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact