NK Snowboard Freeski // Snowboardcross

Dag 4 van het NK Snowboard en Freeski in Laax. Vandaag stond de snowboardcross op de agenda. De wedstrijd stond open voor iedereen. Vaders, moeders, coaches, rookies en masters. Als je kan boarden dan mag je een hesje aandoen en keihard naar beneden crossen. Lukt het Steve Krijbolder een 4e gouden plak te pakken? Kijk met ons mee.

NK Snowboard Freeski // Big AirOp de derde dag van het NK Snowboard en Freeski in Laax, stonden de snowboarders en freeskiers klaar om te vliegen. Op het programma stond vandaag BIG AIR. Gelukkig stond er niet zoveel wind als voorspelt was dus de riders konden er helemaal voor gaan. Pakt Steve Krijbolder zijn derde goude plak?

Download deze video!

NK Snowboard Freeski // Half Pipe


Op de derde dag van het NK Snowboard en Freeski in Laax, stonden de snowboarders en freeskiers klaar om te vliegen. Op het programma stond vandaag BIG AIR. Gelukkig stond er niet zoveel wind als voorspelt was dus de riders konden er helemaal voor gaan. Pakt Steve Krijbolder zijn derde goude plak?


Download deze video!

NK Snowboard Freeski 2016 - Slopestyle


Op de eerste dag van het NK Snowboard en Freeski stond Slope Style op het programma. Er stond een stevige bries in het Snowpark in Laax. Met name de riders die de pro line namen hadden hier last van. Steve Krijbolder nam het zekere voor het onzekere en koos voor de midium kickers. Een verstandige keuze.Kijk voor meer informatie, foto’s en alle uitslagen op www.snowboard.nl of op www.snowchamps.nl

Snowfest 2014

We zitten weer in Laax voor het Snowfest 2014. Vanmiddag scheen de zon en ligt er sneeuw tot in het dal. Iedereen heeft er zit in en morgen beginnen we met de slalom. Johnny 13 is ter plaatse en maakt elke dag een video. Om alvast in de stemming te komen, de playlist van de afgelopen 4 jaren.

 

ISNB:tv | SNOWFEST 2011iSnowboard tv zit volgende week de hele week in Laax voor Snowfest 2011. Wij gaan proberen om elke dag uitzending vanuit de sneeuw te maken.
Kijk dus volgende week elke dag op de website en zorg ervoor dat je geen uitzending mist. Of subscribe met iTunes en krijg alle afleveringen automatisch binnen.

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact