Protest Snowboarding presents Rock A Rail 2013 - ISNB:99


Wat een mooie start van het wintersport seizoen. Een bult sneeuw in het centrum van Den Haag, de beste snowboarders uit Europa en een uitdagende rail set up gemaakt door GV constructions. De Blanko foundation had er weer alles aan gedaan en de Grote Markt was tot z'n nok toe gevuld. Wie wint dit jaar de railbattle.
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien
Original music artist: Destroyer by F.I.69 - Suga8 -- Music available on Rub A Duck
Direct download: ISNB:99

Check out this episode!

Meer Rock a Rail:

Protest Cable Call 2012 - IWKB:32Down Under Cablepark in Nieuwegein was het weekend van 25-26 augustus het toneel van de 3e editie van de Protest Cable Call. Helaas was het weer niet zo heel mooi maar tussen de buien door gingen de beste wakeboarders en wakeskaters van de wereld helemaal los op het water en obstakels. Na een vette finale stond Johnny 13 nog even na te praten met CK Koester (een jurylid) en Peter van den Honing (event filmer)

Muziek van Feenix 18 - Kung Fu Shuffle - Gevonden op http://www.tribeofnoise.com/Feenix18
Sponsors van deze aflevering: Burnside | Vans | Liquid Force | Red Bull

Check out this episode!

ISNB:67 - Protest Rock A Rail -Met de winter wil het nog niet helemaal lukken in Nederland. Maar dat maakt eigenlijk ook helemaal niet uit. Bouw een schans op de Grote Mark in Den Haag, laat Gerben Vermeij rail bouwen, spuit er sneeuw op en organiseer een vet snowboard event. Protest Rock A Rail. Zo halen wij de wintersport naar Nederland. Alleen de skis ontbraken nog…

Music: Dead Boy -- Original artist: BIGFOOTNYC -- Music available on tribeofnoise.com
Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:67 File size: 46 Mb

Uitslag Rail Battle:
1. Wessel van Lierop
2. Felix Engstrom
3. Cees Wille

Best trick:

Bob van Unnik and Marc Swoboda

Best rocking chick:

Rachida Aoulad-El-Haj-Amar

Jeremy Gerritsen | ISNB:60 |Zij staan klaar om het stokje van de grote jongens over te nemen… de ROOKIES. Boarders die vanuit het niets, ineens op het podium staan. Jeremy Gerritsen is zo'n snowboarder. Met 2 jaar snowboard ervaring heeft hij nu al een Protest sponsorcontract op zak, wint hij het NK slope style en verbaast hij ons met zijn bag of tricks. Wij houden hem goed in de gaten!

Original music artist: KazieAKAcali -- Music available on tribeofnoise.com

ISNB:49 | Protest X-Rail

Zet een schans midden in het centrum van Amstelveen. Vraag Gerben om daar wat rails op te zetten. Dump heel veel sneeuw. Nodig heel veel riders uit.... Dan heb je de Protest X-Rail.
De ambiance was uniek. Het sneeuwde de hele dag. Er werd geschaatst. Kerstversiering.... ik waande me in een groot wintersport dorp. Ik vroeg aan Gerben en Kim hoe ze dit voor elkaar gekregen hadden.

Original Music artist: 1MOGEN/JAYSMOKE -- Drop Dat Azz
and Clarck C -- Revolutionism. Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:49 | Protest X-Rail File size: 70 Mb

IWKB:15 | Down UnderWij waren er dit jaar nog niet aan toe gekomen… en ook konden wij niet bij de Protest Cable Call aanwezig zijn. Gelukkig hadden wij op 30 oktober tijd om eens langs te gaan bij Down Under in Nieuwegein. Het was tijd voor de laatste sessie van het jaar. Het water was 9 graden maar dat weerhield een grote groep boarders er niet van om de laatste rondjes van het jaar te rijden. Wij trokken Sjors van de Kerkhof even weg achter de knoppen en stelden hem wat vragen.

Muziek van Yarn - She's Cool. Music available on tribeofnoise.com

Cable Call footage van Protest & Lieuwma Producties.

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: IWKB:15 | Down Under (62 Mb)

Freestyle Friday - ISNB:20

De laatste Protest Freestyle Friday in de Uithof was super gezellig en er was van alles te doen. Niet alleen voor de top pro snowboarders maar ook voor de beginners. Samen met Joy Geenen kijken we naar een geslaagde avond. Helaas kon Joy niet mee doen omdat hij nog steeds met een schouder blessure op de bank zat. Maar voor wie Joy kent weet dat dat niet lang duurt. En als jij nog wintersport kleding moet kopen, kijk dan eens bij Protest.
Muziek van DJ R06 gevonden op www.mevio.com

Quick Links to the Media: Quicktime | Windows Media |
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact