Splash for Snowboard Cash - ISNB:95


Zo aan het eind van het seizoen (nog 3 wedstrijden te gaan…) was het wel eens tijd voor een wat minder serieuze wedstrijd. Snowworld Zoetermeer had aan het einde van Piste 3 een 27 meter lange waterbak gemaakt. Wie daar het vetste doorheen kon crossen verdiende (ijs) pegels. Splash for Cash dus. En er werd behoorlijk gesplashed. Het lukt Johnny 13 zelfs niet om droog te blijven.
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien
Original music: Louis Lingg and the Bombs - Available on tribeofnoise.com

Check out this episode!

Weeractief winter webcam pagina.

Een webcam pagina die wij, als we aan het werk zijn, dagelijks checken is Grootbeeld-bergcams van www.weeractief.info. Geen poespas gewoon 40+ webcams op 1 pagina. Daarom weten wij dat het op dit moment in Gortipohl, Montafon (950m) sneeuwt. Je vind de pagina op : http://www.weeractief.info/alpen/bergcams.html

Op deze pagina vind je een verzameling grootbeeld-webcams uit de Alpen. Omdat veel wintersportliefhebbers vanaf november de sneeuwsituatie graag nauwlettend in de gaten houden heb ik gekozen voor een selectie grootbeeld-cams. Deze ogen mooier en nauwkeuriger dan standaard webcams. In de loop van de tijd zal ik deze selectie verder aanvullen. Tips zijn natuurlijk welkom.
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact