BigAirBag Freedrop SnowPlanet 2013

Een aantal weken geleden maakten wij met +Marcel Kraan een item over Big Air Bag. Dit kan je er ook mee doen!

Analog Snowboarding presents Go Huck Yourself - ISNB:98


Het wintersport seizoen staat weer voor de deur. Tijd voor een snowboard wedstrijd in de Nederlandse sneeuw. De crew van Snowplanet had voor de Analog Go Huck Yourself en hele vette hip jump gebouwd waar de ski en snowboard locals helemaal op los konden gaan. Iedereen mocht mee doen en vette tricks werden beloond met mooie prijzen.
Nu maar hopen dat Johnny 13 dit jaar wel op tijd komt binnen lopen.
Direct video download: ISNB:98
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- johnny13.nl
Original music: Beats Royalty Free -- beatsroyaltyfree.com

Check out this episode!

Snowboard en Ski Chicky Clinics 2012 - ISNB:85Sanne de Jong is met haar Chicky Clinics hard aan het werk om vrouwen te laten ervaren hoe leuk freestyle skieen of snowboarden (maar ook wake- en skateboarden) wel niet is. Tijdens de snowboard en skilessen wordt in kleine stapjes uitgelegd hoe je bepaalde tricks moet doen. En anders als bij andere lessen wordt alles door vrouwelijke skileraren gedaan. Het enigste wat de mannen mogen doen is het klaar zetten van de huur ski's en snowboards (en filmen natuurlijk)

Beats gevonden op Beats Royalty Free.  http://beatsroyaltyfree.com
Video Podcast by @johnnydertien voor www.iboardcast.com.

Check out this episode!

 Meer Chicky Clinics:
Chicky Clinics | FOGS Challence - ISNB69
Chicky Clinics Snowboard - ISNB:39
Chicky Clinics wakeboard - IWKB:12

ISNB:80 - Singles vs Doubles


Eigenlijk waren wij klaar met de winter en klaar voor een zomer met veel skateboarden en wakeboarden. Komt er een mailtje van Martijn Holling van Snowplanet. Of we zin hebben in een wedstrijd tussen snowboarders en freeskiers. iSnowboard vs iFreeski eigelijk. Nou, daar konden wij GEEN nee tegen zeggen.

Muziek van Beats Royalty Free . Download je eigen beats at
http://beatsroyaltyfree.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:79 File size: 46 Mb
Sponsors van deze aflevering: Burnside | Vans | K2 Snowboards | Red Bull

ISNB:69 - Chicky Clinics | FOGS Challence


De Chicky Clinics van Sanne de Jong is al lang niet alleen maar snowboarden voor vrouwen. Alle boardsporten komen nu aan bod. Voor ons weer eens tijd om langs te gaan. Gaan we meteen even naar de Vans snowboard schoenen kijken.
Op dezelfde dag vond de FOGS Challence plaats op skibaan de Schans in Uden. Door de dikke mist was het zicht slecht maar dat gaf wel een beetje dat berg gevoel. Wij waren net op tijd voor de finale van de boardercross en de high ollie contest.

Muziek van DJ Steffen Coonan Music available on www.djsteffencoonan.com en Fogdan -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:69 File size: 64 Mb

Meer Chicky Clinics:
Chicky Clinics Snowboard - ISNB:39
Chicky Clinics wakeboard - IWKB:12

Ride Indoor Madness - ISNB:64Voor ons gevoel moet de zomer nog beginnen. Ook de wakeboard events zijn nog lang niet afgelopen. Toch is het snowboard seizoen met de Ride Indoor Madness voor ons van start gegaan. Samen met Joris stonden wij in Snowplanet heel even bij te praten. Joris, wat zijn jou plannen deze winter?

Music: Do Ya Thang - - Original artist: WEFRESH2DEF -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:64 File size: 56 Mb

ISNB:48 | Nitro Snowboards


Als je een nieuw boardje gaat kopen dan wil je natuurlijk wel eerst zien wat er te koop is. Het mooiste zou zijn als je er ook nog eens op kon boarden. Aan het begin van het snowboard seizoen hebben alle grote merken wel een test avond. Wij gingen eens kijken bij de test avond van Nitro Snowboards in Snowplanet. En wij spaken daar met Michiel en Kenny. Twee team riders.
In al het rocker geweld komt Nitro met Gullwing Camber. Het beste van twee constructies.... in 1 board. Dit jaar ook een poederboard the Slash. Die wil ik wel mee met de komende Powderchase.

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:48 | Nitro Snowboards File size: 59 Mb

ISNB:45 | Start winter 2010 - 2011

De laatste Chill on the Hill betekend het einde van de zomer. Naast de normale sessie op de heuvel kon je op deze avond verschillende boards testen en was er een high olie contents. How big is your pop?
Als je nog op zoek bent naar een nieuw board voor aankomend seizoen is dat testen wel heel prettig. Ook wij wilden graag ons steentje bijdragen aan jouw board keuze. Wij hadden een interview gepland staan met Bataleon snowboards. Helaas kon deze niet door gaan. Die houden jullie te goed.

Ik heb zin in de winter!

Subscribe by iTunes.

Music Link:
Original artist: Racine -- Music available on musicalley.com
Original artists: Bukbukbuk -- Music available on tribeofnoise.com


Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS

Reggea Railbattle, Nieuwegein - ISNB:27

Zoveel rails heb je nog nooit gezien... Dat is het thema van de Reggea Railbattle in Nieuwegein. En dat klopte ook wel een beetje. Veel, maar vooral lange rails stonden er op de heuvel. De rails werden ook goed gebruikt. Niet alleen door boarders maar ook door de vele skiërs. Er gebeurde zoveel coole dingen dat wij wel moesten blijven filmen. Hoe gaat dat, zoveel skiërs en snowboarders samen?

Ook waren wij bij de opening van het nieuwe Chill on the Hill seizoen. Een kleine impressie. Download de flyer: part 1 - part 2

Shownotes links: www.twintipz.nl - www. steasy.nl - www.skipistenieuwegein.nl

Muziek van Big John Bates en Mangomads Chill The F*ck Out gevonden op mevio.com

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

BoardChamps - ISNB:21

Als je een beetje van de berg af kan komen wat doe je dan. Neem je dan alleen snowboard of ski les als je op wintersport bent? Snowplanet heeft hier iets op bedacht. Train gevordende snowboarders en skiers om nog betere snowboarders skiers te worden. Leer ze springen en sliden en stoom ze klaar voor het wedstrijd circuit. Maar laat ze vooral lol hebben in het snowboarden en skieen. Dat is de bedoeling van BoardChamps. Op de eerste BoardChamps clubavond kwamen wij langs om te filmen en Martijn wat vragen te stellen. Er werd niet alleen gesnowboard...

BoardChamps | SnowPlanet - Snowplanet boardmasters - Hyves.nl - Snowplanet boardchamps - Hyves.nl

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact