Johnny's top 5 video's 2013.

Een jaar overzicht is natuurlijk een goede manier om te zien wat wij allemaal gedaan hebben het afgelopen jaar. Maar dat betekend niet dat alle events even goed / vet / cool / leuk waren. Dit zijn de events die Johnny 13 echt te gek vond.

Zero Gravity Skate, wake, MTB en BMX Expo - IWKB:35
Het gebeurt niet vaak dat er een event georganiseerd wordt waar er zo veel action sporten aanwezig zijn. BMX, MTB, Big Airbag, wakeboarden en een klein beetje skateboarden. De complete set up was fantastisch en er waren top riders aanwezig. Wij hebben nog niets van de organisatie gehoord over een 2014 versie. Maar wij hopen snel iets te horen.

De Opening 2013 - ISNB:102
De opening werd dit jaar voor de 20e keer georganiseerd. Wij moesten even op zoek naar de rode draad. Toen we die gevonden hadden bleek het echt een top event te zijn. Als je geen echte wintersporter bent en je wilt eens een leuk trip maken, dit is het event waar je dan heen moet.

Protest Snowboarding presents Rock A Rail 2013 - ISNB:99
Als er 1 event is waar te zien is waar het snowboarden in Nederland staat, dan is het de Rock A Rail. Een hele vette rail set up met echte sneeuw midden in Den Haag, een Europees riders veld en Nederlandse snowboarders die de sterren van de hemel boarden. Wij zijn heel erg benieuwd waar dit event over 5 jaar staat.

Vans Skateshop Riot 2013 - ISKB:149
De skateboard klassieker van Nederland. Wij hebben hier al 6 keer een video van gemaakt en elke keer is het weer een verrassing wat er gebeurt en wie er wint. De sfeer is altijd super goed en het Vans team zet een mooi event neer. Dit jaar mocht het team van Sparky uit Zwolle de grote beker mee naar huis nemen.

Amsterdam Skateboard Marathon - ISKB:153
Soms verwacht je helemaal niets van een event. Toen de Rabit Race werd verreden was Johnny 13 jarig en hij had alleen zijn GoPro mee genomen. Maar dit event was zo leuk dat hij volgend jaar zeker zelf mee gaat doen.

Skateboarders Citybattle 2013 - ISKB:155
Als er 1 simpele wedstrijd was dit jaar dan was het de Citybattle. En simpel is vaak beter. Twee teams die tegen elkaar skaten een 1 gaat er maar door. Snel, duidelijk, makkelijk voor de jury en vooral spannend.

2014?
Wat gaan we in 2014 doen? Wij hebben nog geen idee. Drie events die al in onze agenda staan zijn NK Kids georganiseerd door de organisatie van de Teenage Riot. NK Wakeboard in Zeumeren en Longboarding for Peace. Natuurlijk gaan we weer naar de ISPO. Maar dit jaar gaat Sanne van Chicky Clinics met ons mee. En we zijn media partner van de Battle of the Slopes.
Als jij ook goede plannen hebt voor 2014 laat het ons dan, onderaan de pagina, weten.


We Are Orange Juice BMX Jam - IBMX:08

De mensen van WAOJ zijn dit jaar hard aan het werk geweest om We Are Orange Juice goed op de internationale BMX kaart te zetten. Een samenwerking met Vans, een trip naar Barcelona en interviews op de coole BMX en lifestyle sites. Ook is er dit jaar een nieuwe kleding lijn. En bij een release party hoort natuurlijk een goede BMX jam! Iboardcast was er natuurlijk bij.
Direct video download: IBMX08
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- http://www.johnny13.nl
Original music: Beats Royalty Free -- http://beatsroyaltyfree.com
WAOJ Interviews: http://weareorangejuice.com/blog/category/bmx/interviews-bmx/

Check out this episode!

FOGS Challenge 2013 - WZZP:01

Elk jaar organiseren ze op de Schans in Uden de FOGS Challenge. Een freestyle, boarder cross en high olie wedstrijd. De dag ervoor was het laat op de We Are Orange Juice Jam dus dit jaar waren we alleen even bij de freestyle wedstrijd. Het zicht was niet optimaal maar de riders knalde weer lekker van de schans af.
DJI Phantom Footage door Q Videos - http://qvideos.nl/

Video podcast: Johnny Dertien -- plus.google.com/+JohnnyDertien
Original music: Beats Royalty Free --  http://beatsroyaltyfree.com


Vans Warped Tour 2013 - ISKB:156 / IBMX:06

Als je net als ons al wat langer in de skateboard en BMX scene rond loopt dan heb je vast wel een gehoord van de Vans Warped Tour. Een rond reizend muziek en actions sports festival. Na lange tijd was er weer een stop in Nederland. In het Klokgebouw in Eindhoven stonden 20 hardcore bands op het podium, was er een mega mini ramp en konden fans hun inkopen doen op een echte merchandise markt.
Check de video en zie skateboarders Nick Bax, Kris Vile, Ross McGouran en de kersverse 17-jarige Nederlandse kampioen Daan van der Linden samen met de BMX riders Nicky Van Der Veen en Markus Braumann de mini helemaal stuk rijden.
De muziek komt van de Nederlandse Punk Rock band Wasted Bullet (http://www.wastedbullet.nl) Stream hun nieuwe album Elegy exclusively on Spotify now.
Direct video download: ISKB:156
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- johnny13.nl
Check out this episode!

Skateboarders Citybattle 2013 - ISKB:155Het was alweer een tijdje geleden dat er een Citybattle in Skateland Rotterdam was gehouden. De beste skateboarders uit 19 steden hadden skateboard teams gemaakt waarbij elk teamlid uit dezelfde stad moest komen. In het skatepark werd er via een knockout systeem bepaalt welke stad de beste skaters heeft. De regie lag in handen van Thomas van Bemmelen.
Direct video download: ISKB:155
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- johnny13.nl
Original music: My City by TOXIC - Available on tribeofnoise.com - http://www.tribeofnoise.com/toxic

Check out this episode!

Teenage Skateboard Riot 0-10 jaar - ISKB:155
Daan van der Linden ISKB:129
Fingerboard Cup 2011 ISKB:120
Miniramp Contest Skateland - ISKB:113

Teenage Skateboard Riot 0-10 jaar - ISKB:154


Skateboard wedstrijden zijn er in alle soorten en maten. Alleen een skate wedstrijd voor kinderen van 0-10 jaar was er niet echt. Niels en Patrick die regelmatig met hun kinderen in Skateland Rotterdam komen vonden vorig jaar tijd om voor deze groep shredders en event te organiseren. De Teenage Riot. Omdat er bij Johnny 13 thuis ook een skater van 9 jaar rond loopt was dit een mooi moment om eens een kijkje te nemen.

Het is goed te zien dat het met de toekomst van het skateboarden wel goed zit in Nederland.

Direct video download: ISKB:154
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- johnny13.nl
Original music: Teenage by HypePackKenya - Available on tribeofnoise.com

Meer video's vanuit skateland:
Teenage Skateboard Riot 0-10 jaar - ISKB:155
Daan van der Linden ISKB:129
Fingerboard Cup 2011 ISKB:120
Miniramp Contest Skateland - ISKB:113


Carhartt WIP x Vans Syndicate Era Tab "S"

Building on a relationship that spans over six years including a successful collaboration with Vans Syndicate in 2012, Carhartt WIP and Vans continue their long-standing friendship with the release of the Era Tab "S".

A timeless classic, the Era has been a staple in the Vans collection since 1976 when it became the world's first skateboarding shoe. Working closely with Tony Alva's original design, Carhartt WIP and Vans Syndicate have produced an interesting special edition for 2013.

The Era Tab "S" utilises reflective materials to compliment the simple Syndicate design with the addition of subtle zigzag reinforcement, signature waffle soles, canvas heel piece and an embossed Carhartt logo leather tab on the vamp. This exclusive collaboration will be available in basic black, vibrant blue, orange and yellow from today in Carhartt WIP stores around the world and in limited numbers online.

Have a look at the news and at the video directed by Philippe Petit at the Carhartt Website.

ISNB:67 - Protest Rock A Rail -Met de winter wil het nog niet helemaal lukken in Nederland. Maar dat maakt eigenlijk ook helemaal niet uit. Bouw een schans op de Grote Mark in Den Haag, laat Gerben Vermeij rail bouwen, spuit er sneeuw op en organiseer een vet snowboard event. Protest Rock A Rail. Zo halen wij de wintersport naar Nederland. Alleen de skis ontbraken nog…

Music: Dead Boy -- Original artist: BIGFOOTNYC -- Music available on tribeofnoise.com
Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:67 File size: 46 Mb

Uitslag Rail Battle:
1. Wessel van Lierop
2. Felix Engstrom
3. Cees Wille

Best trick:

Bob van Unnik and Marc Swoboda

Best rocking chick:

Rachida Aoulad-El-Haj-Amar

ISKB:130 - Volcom Tricks and TreatsHalloween staat voor de deur en dat vonden ze in Skatepark Amsterdam een mooi moment om een skateboardwedstrijd voor de kids van 13 jaar en jonger te organiseren. Het skatepark is een kweekvijver vol nieuw talent en veel van de leerlingen waren na de les blijven hangen om mee te doen met de wedstrijd.

Interview met Rob Roleaux door gast host Daan van der Linden.

In deze issue de uitslag van de Plan B prijsvraag van 3 weken geleden.

Music titel: Fuck 'Em -- Original artist: Gate-Crashers -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS | Video Archief
Download the media for your iPod - iPad - Android Phone: ISKB:130 (46 Mb)

ISNB:66- Danny LarsenAls je in Olso woont dan weet je wat de winter is. -20 En een meter sneeuw. De laatste plaats waar je heen gaat om te snowboarden is dan Nederland. Danny Larsen was op uitnodiging van K2 Nederland naar Nederland gekomen om te komen snowboarden. En terwijl zijn vrienden in Hintertux bij een top park stonden maar niet konden boarden, kon Danny de ene na de andere run maken. Het Snowpark van Snowworld Zoetermeer: en indoor skateboardpark voor snowboarders.

Hey Danny... Laat eens wat nieuwe snowboards zien!

Music titel: Ride Hard Die Free -- Original artist: Slippery When Wet -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:66 File size: 56 Mb

ISNB:65- Pieperfest 2011Is iedereen alweer klaar voor het nieuwe wintersport seizoen? Snowboard, skis en de winterjassen alweer uit de mottenballen? Maar doet die lawine pieper het nog? Een goede voorbereiding kan je leven redden in de bergen. Daarom organiseert het Snow Safety Center het Pieperfest. Even de kennis weer ophalen en vooral oefenen met de piepers.
Wat doe je dan met die kennis… Nu dan ga je gewoon eens mee op Powderchase

Op een mooie winter met heel veel sneeuw.

Original music artist: DJ Steffen Coonan-- Music available on www.djsteffencoonan.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:65 File size: 56 Mb

IWKB:24 - Skullcandy Railbattle 2011


Zo aan het eind van het wakeboardseizoen is het weer tijd voor de Skullcandy Railbattle. Ook dit jaar was het weer een geheim hoe de rail er uit kwam te zien. Zelfs wij wisten niet hoe hij er uit zag (echt waar!) Ook dit jaar was er gekozen voor een gap. Wie ging daar met de meeste style overheen?
Interview door special host Thomas 14.

Music Rocky Marsiano -- Rootz of theTrade -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: IWKB:24 55 Mb

Vans Downtown Showdown - ISKB:127

iskb127-2

Toen wij aan het filmen waren in New York was er in Londen de Vans Downtown Showdown. Gelukkig had Rik van Vans Benelux een Flip camera bij zich om wat shots voor ons te maken. Neem een kijkje achter de schermen van een van de vetste skateboard event van Europa.

THX Rik!

Muziek van Steffen Coonan en The Channeling.

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS | Video Archief
Download the media for your iPod - iPad - Android Phone: ISKB:127 (55 Mb)

Vans Downtown Showdown 2011 - Highlights video.

Vans Downtown Showdown 2011 - Highlights from Vans Europe on Vimeo.

Dragon Obstacle Contest - IWKB:22Tommy Swaan moest voor zijn opleiding op het Johan Cruijff College een sport evenement organiseren. Samen met Sjors van de Kerkhof, Down Under en Dragon Eyewear kwam hij op het idee om een obstacle battle te houden. 2 Wakeboarders strijden op 1 obstakel en de beste gaat door naar de volgende ronde. Welk obstakel…. dat bepaalde het lot.

Original music artist: KazieAKAcali - Music available on tribeofnoise.com
Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: IWKB:22 64 Mb

Premiere Vans 1966 video - ISKB:108Vans bestaat al sinds 1966. In al die jaren hadden zij nog nooit zelf een skateboard video gemaakt. Dit jaar komt de video 1966 uit. Een video van het Europese skateboard team met een dikke knipoog naar 4 decennia skateboarden. De Nederlandse premiere was op 1 juli in Real X, de Luxemburgse op 25 juli. Samen met het Vans team zijn wij naar Red Rock Skatepark in Schifflange gegaan om daar de video te bekijken. En als je nog op een skatetrip wilt gaan... ga dan zeker naar dit skatepark!

Original artist: Clarck C -- Music available on tribeofnoise.com

Burnside trip, Tignes - ISNB:26

Eind April loopt het winter snowboard seizoen op zijn eindje. De meeste gebieden sluiten hun liften. Al jaren gaat Burnside in die laatste week op trip naar Tignes. Dit jaar gingen wij mee. Lekker boarden en filmen in de sneeuw. NIET DUS. Aan het eind van de eerste dag verdraaide ik mijn knie en kwam er van snowboarden / filmen niet veel meer terecht. Gelukkig had Raoul (maak hem ook jou vriend op Hyves!) net een nieuwe camera en mochte wij zijn footage gebruiken.

Muziek van Core Rhythm gevonden op mevio.com

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

Burnside Cablepark - Skull Candy Rail Battle - ISKB:86

Op sommige momenten komt er een kans voorbij die je wel moet grijpen. Deze zomer opent Burnside een echt wakeboard park in Emst. Niet een waterski baan waar je ook kan wakeboarden maar een wakeboard baan. Geïnspireerd vanuit het Burnside gevoel. Als fan van Burnside moesten wij zeker even langs op de (pre)opening van het park. En interview met Rik die de boel gaat runnen. Rik was ook jury op de Skullcandy Rail Battle die op 4 april gehouden was in het skatepark. Wij kijken even terug naar deze wedstrijd (footage van Max en Simon).

Muziek van The Doja "So U Wanna Battle" en Riverboat Gamblers "Ice Water" en een vette nieuwe outro van Skunk Punk

Quick Links to the Media:
play quicktime >> | play Windows Media >>


Pim Stigter - ISNB:25

Wij kregen een maitje van Vans of wij een interview wilden doen met Pim Stigter. Dat wilden wij wel. Pim heeft niet alleen een indrukwekkende lijst sponsoren, hij heeft een week geleden de nieuwste boards mogen testen voor de Taste..... Hij had daar vast en zeker wel wat over te vertellen. Wij spraken af in Snowworld Zoetermeer (ook een sponsor van Pim) waar een nieuw zomer funpark klaar stond om gebruikt te worden.

Muziek van Steffen Coonan en ADZ gevonden op Mevio.

Quick Links to the Media:

Quicktime >> | Windows Media >> | Flash >>

DutchSkateboards - ISKB:85

Ooit gezien hoe een skateboard gemaakt wordt? Wij waren wel benieuwd. Gelukkig hoef je daarvoor niet naar het buitenland. Wij kregen een uitnodiging van Dutch Skateboards om eens te komen kijken hoe zij een skateboard bouwen. Dutch Skateboards is gespecialiceerd in het maken van cumstum-build skateboards. Special voor deze uitzending hadden zij wel een heel speciaal board gemaakt.

Footage van het Dutch Skateboard "old school" skateboard team met muziek van Beyond Lickin' "On a Break"

Video: play quicktime >> | play Windows Media >>

Battle of the Slopes - ISNB:24

Niet zo heel lang geleden waren er geen bergen met sneeuw in Nederland. Het snowboarden werd gedaan op borstels. De basis van het snowboarden in Nederlands ligt dus op deze banen. Gelukkig worden er nog steeds wedstrijden op borstel banen georganiseerd. Battle of the Slopes is zo een wedstrijd. Deze wedstrijd heeft zelfs de titel Nederlands Kampioenschap. iSnowboard ging langs op de laatste wedstrijddag in Huizen. Onder een strak blauw hemeltje en een graatje of 22 haddn wij een gesprek met Koen.

Muziek van Steffen Coonan en Bombskare gevonden op music.podshow.com en Lord of Altamont gevonden op iodapromonet.com

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

Strange New Feelings - ISKB:84

Afgelopen week was Ed Templeton in Antwerpen voor de opening van zijn expositie "Strange New Feelings" Op uitnodiging van Toy Machine Benelux gingen wij een kijkje nemen. Iedereen die wel eens een Toy Machine ad of skateboard heeft gezien kent het werk van Ed. Maar het is toch wel wat anders om het zo in de Tim van Leare gallery te zien hangen.
Skateboarden en kunst gaan hand in hand. Aldo had het Nederlandse en Belgiesche TM team uitgenodigt om mee te gaan. Konden we meteen gaan skaten in de stad.

Muziek van Steffen Coonan en Juan Sanchez en gevonden op music.podshow.com

Quick Links to the Media: play quicktime >> | play Windows Media >>

Nassim Guammaz in Skateland - ISKB:83

Een aantal weken terug hoorden wij dat Nassim op het Vans team was gekomen. iSkateboard volgt Nassim al jaren dus hoog tijd voor een nieuw interview. Wij maakte een afspraak in zijn eigen park Skateland. Daar waren wij al een tijd niet geweest... Wij waren behoorlijk onder de indruk van het nieuwe jasje van het skatepark. Wat zijn jullie plannen voor deze zomer? Wordt hij ooit pro-skater?

Muziek van The Havenots gevonden op music.podshow.com

Quick Links to the Media: play quicktime >> | play Windows Media >>

ISPO 2009 - ISKB:81

De ISPO is de grootste wintersport beurs van Europa en alle grote merken staan hier om hun nieuwste collecties te laten zien. Wij gingen natuurlijk even bij Vans snowboardschoenen kijken en maakte een praatje met Ramoen. Kan hij gelijk en preview geven.
Drie dagen beurs die hakken er wel in. En als je buurman dan ook nog eens Volcom is..... Maak dan je borst maar nat. Zij organiseren een super vette mini-ramp wedstrijd met veel internationale rijders.

Ski hebben he-le-maal niets te maken met skateboards toch? Line Skis vind van niet.

Muziek, in Red Neck style, van 100 Damned Guns en Hillbilly Hellcats gevonden op music.podshow.com

Quick Links to the Media: play quicktime >> | play Windows Media >>

Palmer Snowboards Photo Shoot - ISNB:22

Een aantal weken geleden werden wij mee gevraagd op de Palmer snowboards photo shoot in Snowworld Zoetermeer. Als een oude fans van Shaun Palmer konden wij natuurlijk geen nee zeggen. Dan konden wij meteen verder vragen naar het Palmerproject en Snow-X. Twee projecten waar Palmer bij betrokken is. Meteen even de snowboardjes voor volgend, 2009-2010, wintersport seizoen gezien. Vet!

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

Bright 2009 - ISKB:80

Als je als skateboarder wilt weten wat er op de skateboard markt te krijgen is dan moet je naar de Bright. In een oud politie bureau zijn meer dan 100 merken aanwezig met hun nieuwste collecties. Ook oude bekende zie je hier weer terug. Ook was de Bright de aanleiding voor de Made for Skate expositie. Samen met Jürgen en Daniel kijken wij naar de trade show.

Als je de Made for Skate expositie nog niet gezien heb... zorg dan dat je het boek in handen krijgt. (isbn:978-158423348-0)

Muziek van Cranston Foundation gevonden op www.mevio.com

Quick Links to the Media: Quicktime | Window Media |

BoardChamps - ISNB:21

Als je een beetje van de berg af kan komen wat doe je dan. Neem je dan alleen snowboard of ski les als je op wintersport bent? Snowplanet heeft hier iets op bedacht. Train gevordende snowboarders en skiers om nog betere snowboarders skiers te worden. Leer ze springen en sliden en stoom ze klaar voor het wedstrijd circuit. Maar laat ze vooral lol hebben in het snowboarden en skieen. Dat is de bedoeling van BoardChamps. Op de eerste BoardChamps clubavond kwamen wij langs om te filmen en Martijn wat vragen te stellen. Er werd niet alleen gesnowboard...

BoardChamps | SnowPlanet - Snowplanet boardmasters - Hyves.nl - Snowplanet boardchamps - Hyves.nl

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

Bas Janssen, Alex Post in Skatepark Waalhalla - ISKB:79

Bas Janssen was, voor een press releace voor zijn nieuwe schoen sponsor, opzoek naar een goede foto. Dat was natuurlijk een mooi verhaal voor in de vidcast. Plan was om samen met Alex Post (www.tagsters.nl) naar het nieuwe skatepark Waalhalla te rijden om wat foto's in de pool te schieten. Konden wij gelijk even praten met Damiaan Winkelman, de beheerder van het skatepark. Wat een park! Wat een skater!

Quick Links to the Media: Quicktime | Window Media |

Freestyle Friday - ISNB:20

De laatste Protest Freestyle Friday in de Uithof was super gezellig en er was van alles te doen. Niet alleen voor de top pro snowboarders maar ook voor de beginners. Samen met Joy Geenen kijken we naar een geslaagde avond. Helaas kon Joy niet mee doen omdat hij nog steeds met een schouder blessure op de bank zat. Maar voor wie Joy kent weet dat dat niet lang duurt. En als jij nog wintersport kleding moet kopen, kijk dan eens bij Protest.
Muziek van DJ R06 gevonden op www.mevio.com

Quick Links to the Media: Quicktime | Windows Media |

Salomon Snowboards - ISNB:19

Het wintersport seizoen is begonnen en alle groothandels zijn zo goed als leeg. Dat bleek wel toen wij bij Salomon Snowboards langs gingen om eens een praatje te maken. En dat is maar goed ook. Hoewel de meeste snowboarders nog naar de sneeuw toe moeten, zijn de importeurs al met volgend seizoen bezig. Mocht jij een snowboard of skies moetn kopen... probeer eens een Sick Stick. Een board gemaakt van bamboe. More pop, less plastic! Nu maar hopen op een extreme winter met heel veel sneeuw

Quick Links to the Media: Quicktime | Windows Media |

40 Jaar ellende! - ISKB:77

20 jaar Burnside, 20 jaar O.P...... das 40 jaar ellende!
20 Jaar Burnside, dat moest natuurlijk groots gevierd worden. Een super feest in het Burgerweeshuis met een optreden van de Osdorp Posse. Ook de Osdorp Posse viert dit jaar hun 20 jarig bestaan. Een betere combi was er niet.
Voor wie wel eens een optreden van de O.P gezien heeft, die weet dat er een bonk energie de zaal in knalt. En als groot bewonderaar van O.P. mocht ik deze kans niet onbenut laten en Def P wat vragen stellen.

Voor iedereen die geen idee heeft waar Osdorp Posse voor staat, koop de laatste CD via de website: www.osdorpposse.nl op in iTunes:


Quick Links to the Media:

Quicktime | Window Media

Sapient Sponsor Me - ISNB:18

Sapient Benelux was op zoek naar nieuwe Nederlandse riders. Zij organiseerden in Snowworld Zoetermeer een Sponsor Me wedstrijd waaraan iedereen aan me kon doen. De voorselectie was op op the Mustachio gedaan en in Snowworld waren nog wat wild-cards te verdienen. Waar zijn jullie naar op zoek?

Quick Links to the Media:

| Quicktime | Windows Media |


125184-72
Lords Of Altamont
download_icon "Live Fast" (mp3)
from "Lords Have Mercy"
(Gearhead Records)

service_icon_4 Buy at iTunes Music Store
icon_landing_page More On This Album

log_pageview.php

Juliette Thissen in Real-X Bowl - ISKB:76

"Heey John!
Allereerst wil ik even kwijt dat je vids super vet zijn en kijk ze iedere keer als ik een mailtje krijg. Ik mis alleen nog iets. Een vidcast over meisjes die skaten!!"

Dit mailde Juliette ons twee weken geleden. En ze had gelijk. Dan moest zij het eerste meisje in de iSkateboard Vidcast zijn. We spraken af tijden de opening van de nieuwe bowl in
Real-X skatepark voor een interview. Wat vind jij van de bowl?

Muziek van
Sick Mormons "Kobayashi" gekregen van Marc Haan.

Quick Links to the Media:

Quicktime | Window Media |

Steve Krijbolder - ISNB:17

Hey John, ik ben 3 weken in Nederland. Ik heb nu wel even tijd om een interview te doen. Die kans liet ik ons niet ontgaan en maakte een afspraak met Steve Krijbolder tijdens de Sapient sponsor me contest in Snowworld Zoetermeer. Het seizoen is nog maar net begonnen maar Steve is al heel Europa door gereisd om mee te doen met verschillende events. Er staat nog veel meer op de agenda...

Quick Links to the Media: Quicktime | Windows Media


Marc Haan - ISKB:75

Een aantal weken geleden kreeg in een mailtje van Bas Janssen in mijn mailbox met daarbij een foto van Marc. Marc was net aan het Independent team toegevoegd en dat zouden wij weten ook. WAT EEN VETTE FOTO! Een fiets tunnel over-vert en dan een nosepick. Daar wilden wij wel meer van zien.
Afgelopen week was het zo ver. In Skatepark Amsterdam hebben wij een interview gedaan en natuurlijk geskateboard. Street footage van Build to desstroy.
Wil je een paar Independent Trucks winnen, of wil je een nieuwe Sabre zonnebril... kijk dan vooral naar deze vidcast

Muziek van Marc’s eigen band Sick Mormons, met video footage van Out of Style.

Quick Links to the Media: Quicktime | Window Media |
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact