Salomon Snowboards Premiere - ISPO 2014Je twijfelde maar je hebt dit jaar toch nog geen splitboard gekocht. Je wacht tot de snowboard uitverkoop? Misschien moet je tot volgend seizoen wachten. Dan komt Salomon Snowboards met een 3 weg splitter. Een board die in 4 stukken mee de berg op gaat. Het grote voordeel is dat het de bergopgang een stuk lichter maakt. En omdat het snowboard gemaakt is met de beste materialen zit het met de board eigenschappen echt wel goed.

Video podcast: +Johnny Dertien
Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Een splitboard in 4 delen. De Premiere van Salomon Snowboards.

Bonfire 4 Star Collaboration - ISPO 2014


Wij vinden niets mooier dan als skateboarden en snowboarden een collaboration vormen. Bonfire Outerwear bestaat dit jaar 25 jaar en zij komen daarom uit met een collaboration met 4 Star Clothing. Een mooi strak jasje, waterdicht en in onze favorite kleur. Mooi om in te skateboarden en als het even kan, snowboarden.

Video podcast: +Johnny Dertien
Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Wat is er mooier dan een samenwerking tussen Bonfire en 4 Star

Hamboard: Skateboard of Surfboard?


Op de ISPO in München liep ik Gus Hamborg van Hamboards tegen het lijf. Als je als skateboarder ooit een Hamboard gezien hebt dan heb je maar 1 reactie: What the F...K? Dit was dus het moment om te vragen: Wat is een Hamboard? Een surfboard of een skateboard, en, hoe neem je zo’n bank mee?

Video footage van de Hamboards YouTube pagina. www.youtube.com/hamboards
Video podcast: Johnny Dertien - +JohnnyDertien
Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Check out this episode!

Hamboards skateboard of Surfboard. Gus Hamborg geeft antwoord.

XSORIES X-Project Pro - ISPO 2014Wat doe jij met je vette GoPro Footage na een dag boarden? Op je laptop kijken? Hoe cool zou het zijn als je jou poeder run of je flip tricks meters groot op een muur kan projecteren? XSories heeft een lijn pocket LCD projectoren ontwikkelt waar je zo je SD kaart in stopt en je video kan beamen. Stroom heb je niet nodig want met de ingebouwde accu kan je 3 uur video laten zien. Ook is het mogelijk om je footage van je mobiel te streamen. Nik Summers laat ons op de ISPO de X-Project Pro zien. Je begrijpt het wel, een echte must have voor je road trips

Video podcast: Johnny Dertien -- http://plus.google.com/+JohnnyDertien
Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Pocket Beeamer voor jeGoPro footage. Xsories X-ProjectPro

ISPO 2014 met Chicky Clinics - ISNB:104Elk jaar begint ons nieuwe winter seizoen niet in september maar al in januari. Tijdens de ISPO in Munchen laten de snowboard en ski merken zien wat er volgend seizoen te koop is in de winkels. Normaal gaan wij de stands langs en vragen whats up? En dan krijg je meestal een mooi technisch verhaal over water kolomen en carbon stringers. Gelukkig kregen we dit jaar de hulp van Sanne de Jong van Chicky Clinics. Zij liet ons zien wat vrouwen ook belangrijk vinden..... Kleur!

Voor deze video bezochten wij Roxy, Salomon, Bergans of Norway en Elan Skies. 
Meer ISPO? Kijk dan op de website!

Video podcast: Johnny Dertien -- +JohnnyDertien

Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Chicky Clinics kijkt naar de dames snowboards en wintersport kleding op de ISPO 2014

GoPro hero 3+ - ISPO 2014Als wij gaan filmen zit er standaard een GoPro camera in onze tas. In ons geval is dat een Hero 3. Niet lang geleden heeft GoPro deze camera een upgrade gegeven en een plusje bij de naam gezet. Op de ISPO vroegen wij aan Reinier Optekamp van GoPro NL wat er aan verbeterd is. Ben jij op zoek naar een 4K camera met goede Low Light performence, kijk dan zeker even naar deze preview video.

GoPro Hero 3+ preview op de ISPO 2014

Eraboards - ISPO 2014Dit jaar waren wij op de ISPO op zoek naar nieuwe verassende items. Niet het normale snowboard en ski verhaal maar iets echt nieuws. Toen wij langs de stand van Eraboards liepen was het meteen duidelijk: DIT is de link tussen snowboards en skateboards.
Johnny 13 pakte zijn camera en vroeg aan Anders Flortjärn en Jonas Hed, founders / developers van Eraboards, om eens te vertellen wat een Eraboard is.

Meer info op http://www.eraboards.com of volg ze op Facebook @eraboards
Video door +Johnny13
Muziek van http://beatsroyaltyfree.com 
Extra video footage courtesy of Eraboards

De kruising tussen een skateboard en een Snowboard - Eraboards snowskate

Concrete Wave Magazine - ISPO 2014 - ISKB:157


Concrete Wave Magazine, ISPO 2014 - ISKB:157 door iskateboard_vidcast
Op de ISPO 2014 had Johnny 13 een afspraak met Michael Brooke. De publisher van Concrete Wave Magazine. Het favorite skatemag van Johnny. Dit magazine gaat over SKATEBOARDEN. Van longboarden tot aan street skaten. En niet alleen maakt Michael dit magazine. Hij is ook de man achter Longboarding for Peace. Geen stichting of fonds maar een beweging. Een beweging om balans te brengen in de wereld.
Samen kijken zij terug op de finale van de VOLCOM ROAD TESTED RAMP JAM.

Muziek komt van The Gecko Brothers - ”Devil Inside” courtesy of Outlaws in Charge @outlawsincharge
Video podcast: Johnny Dertien -- http://plus.google.com/+JohnnyDertien

Check out this episode!

Daan van der Linden in de Mini Ramp op de ISPO 2014

ISPO 2014

Volcom on ISPO 2013
Volgende week staat de ISPO weer op de agenda. Samen met de Burnside crew, het Nederlandse Colour team en Concrete Surfer Skateboards gaan wij naar München om de spullen voor volgend winter seizoen te bekijken. Dit jaar gaan we samen met Sanne de Jong eens een kijkje nemen op de dames sneeuw afdeling.

Op het skateboard front heeft Johnny 13 een afspraak met Micheal Brooke van Concrete Wave Magazine. Hij weet alles over het Longboarding For Peace project waar iboardcast ook aan mee doet. Natuurlijk gaan we weer een kijkje nemen bij de Volcom Mini Ramp voor de VOLCOM ROAD TESTED RAMP JAM

Volcom Hauling Assets Skateboard Mini Ramp -- ISPO:2013

ISNB:73 - Jesse Augustinus

Jesse Augustinus is 1 van de up and coming kids die heel Europa rondreist om aan zoveel mogelijk wedstrijden mee te doen. Op de ISPO liepen wij hem op de Forum stand tegen het lijf. Mooi moment om na te praten over de Rail Battle en eens te kijken naar de boards van 2012-2013.

Wil jij, net als Jesse, gesponsord worden door Forum? Doe dan mee met de Forum Famous video wedstrijd. www.forumfamous.com - Join the Team!

Muziek van Ariel-X -- CtrlAltDelete -- Music available on tribeofnoise.com

ISNB:53 | ISPO 2011 part 2Iedereen zit nu wel zo een beetje in de sneeuw. Voordat wij ook in de auto in stappen snel nog even een isnowboard aflevering.
Zoals jullie al weten waren wij 2 weken geleden op de ISPO. In deze aflevering komen 8 merken voorbij waarbij op een of andere manier iets hadden van…. hey daar moeten wij even filmen.

Er zijn 2 merken blijven liggen. Daar proberen wij volgende week even aandacht aan te besteden….. Eerst vakantie!

links: www.analogclothing.com | http://sooruz.com | www.bataleon.com | www.signalsnowboards.com | www.sandboxland.com | www.wearefrends.com | www.voelkl-snowboards.com | www.vans.com

Music Link: Steffan Coonan -- Music available on musicalley.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:53 File size: 110 Mb

ISKB:tv #116 | Volcom Stoney PeaksWij waren op de ISPO 2011 om te kijken wat de nieuwste snowboard trends zijn voor 2012. Volcom is altijd goed vertegenwoordigd met een super grote mini-ramp. Zij zorgen er voor dat er genoeg prijzengeld is om de beste skateboarders naar München te laten komen om mee te doen aan de skateboard wedstrijd.
Samen met Julius Dittman (van Titus Duitsland) kijken wij naar de finale.

En daar kwamen wij zo maar een oude skate legende tegen!

Music: Vern's Lament -- Original artist: Buellah's Fix -- Music available on tribeofnoise.com.

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS | Video Archief
Download the media for your iPod/iPad: ISKB:116 (60 Mb)

ISPO 2009 deel 2 - ISNB:23-2

In deel twee gaan we eerst eens kijken bij onze nieuwe sponsor: Vans. Vervolgens liep ik mijn favorite graphic designer tegen het lijf El-Miro. Bonfire heeft dit jaar een feestje in de collectie. Harry van Burton verteld op wel een heel orginele manier wat de voordelen van rocker zijn. Maar niet voordat we een lekker bakkie koffie gedronken hadden. Daarna stoor ik Anton van Analog bij een grote boodschap.
Op zo een megabeurs loop je snel een stand voorbij. Zeker als er een nieuw logo op staat. Jeroen verteld waar het nieuwe Protest logo voor staat.
Tot slot praat ik met Ramon van K2 snowboards over de plannen voor de trip met Charley.

Achtergrond muziek van Steffen Coonan gevonden op music.podshow.com

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

ISPO 2009 deel 1 - ISNB:23-1

Buzz woord op de ISPO van dit jaar was wel ROCKER! Alle snowboard merken hebben wel een paar modellen met dit nieuwe concept. Samen met Ramon van K2 snowboards kijken wij naar verschillende opties. Gelukkig was het niet alleen rocker wat rockte. Skull Candy komt met een mega head phone en om de boel een beetje bij elkaar te houden zet je gewoon een Protec helm op. Om je ogen te beschermen pak je gewoon je eigen ontworpen Adidas goggle.

Over twee weken deel twee van de ISPO issue. Met daarin nog veel meer rockers.

Achtergrond muziek van Steffen Coonan gevonden op music.podshow.com

Quick Links to the Media: Quicktime >> | Windows Media >>

ISPO 2009 - ISKB:81

De ISPO is de grootste wintersport beurs van Europa en alle grote merken staan hier om hun nieuwste collecties te laten zien. Wij gingen natuurlijk even bij Vans snowboardschoenen kijken en maakte een praatje met Ramoen. Kan hij gelijk en preview geven.
Drie dagen beurs die hakken er wel in. En als je buurman dan ook nog eens Volcom is..... Maak dan je borst maar nat. Zij organiseren een super vette mini-ramp wedstrijd met veel internationale rijders.

Ski hebben he-le-maal niets te maken met skateboards toch? Line Skis vind van niet.

Muziek, in Red Neck style, van 100 Damned Guns en Hillbilly Hellcats gevonden op music.podshow.com

Quick Links to the Media: play quicktime >> | play Windows Media >>
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact