Salomon Snowboards - Derby and Assassin


Ben jij er al uit met je snowboard keuze voor dit seizoen? Ga je voor een poederboard of toch maar een board voor op de piste. Salomon heeft 2 boards in de collectie zitten waar je zeker mee uit de voeten kan. Boaz Bego van Salomon Snowboards laat ons beide boards zien. De Derby is een super kort en breed poederboard met een klein tailtje en een brede neus. Dit zorgt er voor dat je goed drijft op de poeder. De Assassin. Een supper all terrain board waar je echt alles mee kan rijden. Van dikke poeder tot spots in the streets. Dit is mijn type board en het snowboard waar ikzelf op rijd. Maar met beide boards kan je ook lekker spelen op de piste.

Salomon Snowboards ook dit seizoen weer sponsor van iboardcast.


Crazy Loco | Official Teaser from Salomon Snowboards on Vimeo.

Wij zijn echt super blij met onze nieuwe overeenkomst met Salomon Snowboards. Zij zorgen er mede voor dat wij weer een seizoen snowboard en ski video's kunnen gaan maken.

THX Salomon!

Salomon Snowboards Premiere - ISPO 2014Je twijfelde maar je hebt dit jaar toch nog geen splitboard gekocht. Je wacht tot de snowboard uitverkoop? Misschien moet je tot volgend seizoen wachten. Dan komt Salomon Snowboards met een 3 weg splitter. Een board die in 4 stukken mee de berg op gaat. Het grote voordeel is dat het de bergopgang een stuk lichter maakt. En omdat het snowboard gemaakt is met de beste materialen zit het met de board eigenschappen echt wel goed.

Video podcast: +Johnny Dertien
Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Een splitboard in 4 delen. De Premiere van Salomon Snowboards.

Team Salomon Snowboard NL - ISNB:101

Een aantal maanden geleden mochten wij Salomon Snowboards (en ook een beetje de skies) toevoegen als sponsor van de iSnowboard Video Podcast. We spraken meteen af om eens met het Nederlandse Snowboard Team te gaan filmen. Afgelopen weekend waren wij in Snowworld Zoetermeer bij een van de snowboard / ski testdagen. Natuurlijk was het team aan het snowboarden in het funpark. En ondertussen vroegen wij aan Reinier van Gils welk snowboard hij dit jaar onder zijn voeten heeft.

Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien
Original music artist: A Little Rusty by Crisis -- Music via Rub A Duck
Direct Video download: ISNB:101
Meer Snowboard en Ski reviews:
Jones Mountain Twin - Snowboard Review - WZZP:06
Bataleon Boss - Snowboard Review - WZZP:05
Salomon Remix 2014 Ski Review - WZZP:04
Snowboard Review Ride Machette GT - WZZP:03
Snowboard review Flow Micron Verve - WZZP:02
Vans Encore Snowboard Boots

Salomon Remix 2014 Ski Review - WZZP:04

Weet jij al wat voor ski's je gaat kopen dit wintersport seizoen? Eigenlijk zijn wij "hardcore" snowboarders, maar vinden de ontwikkelingen in de ski wereld wel heel gaaf. Met name de freeskiers zien wij graag in onze video's. Omdat er de laatste jaren veel verandert is in de freeski's vroegen wij aan Wilko Mostert een paar coole ski's aan ons te laten zien. Hij pakte een paar Salomon Remix 2014

 

Music by Beats Royalty Free


Salomon Snowboards sponsor van iSnowboard!

Wij zijn trots om te vertellen dat vanaf vandaag Salomon de nieuwste sponsor is van de iSnowboard video podcast. Vanaf nu zal het logo van Salomon in elke snowboard en freeski video te zien zijn.
Wij hebben met de mensen van Salomon afgesproken dat we dit winterseizoen een aantal vette items gaan draaien met de Nederlandse team riders (Ski en Snowboard) En misschien zit er wel een trip naar de sneeuw in.

Natuurlijk gaan we binnenkort een aantal boards en skies testen. Als we dat gedaan hebben laten wij jullie meteen weten wat wij er van vonden.

Wij danken Salomon voor de support van iSnowboard!

ISNB:61 | Salomon Back Yard Bang


Aan het eind van het seizoen is het toch wel mooi als je alvast wat TTR punten kan pakken. De Salomon Back Yard Bang in de Uithof is een Nederlands TTR event waar alle toppers aanwezig zijn. Grote winnaar was Dimi de Jong. Op het NK Snowboarden kregen wij hem niet voor de camera... Nu hadden we meer geluk. Is dit de cherry on the top?

Music Link: Blee -- Music available on musicalley.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:61 File size: 55 Mb

Salomon Snowboards - ISNB:19

Het wintersport seizoen is begonnen en alle groothandels zijn zo goed als leeg. Dat bleek wel toen wij bij Salomon Snowboards langs gingen om eens een praatje te maken. En dat is maar goed ook. Hoewel de meeste snowboarders nog naar de sneeuw toe moeten, zijn de importeurs al met volgend seizoen bezig. Mocht jij een snowboard of skies moetn kopen... probeer eens een Sick Stick. Een board gemaakt van bamboe. More pop, less plastic! Nu maar hopen op een extreme winter met heel veel sneeuw

Quick Links to the Media: Quicktime | Windows Media |
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact