Marnix Bowl, Amsterdam.

Hot spot nummer 2 in Amsterdam op dit moment. Deze bowl ligt vlakbij het Marnixbad naast het centrum van de stad. Als pro BMX'rs of skateboarders Amsterdam bezoeken gaan ze zeker even rijden in deze pool.
Kidney shape met ruime transisions. Oppervlakte heeft weinig barsten of gaten en als Cranzy Dentist weer eens is langs geweest, ziet de bowl er fantastisch uit. Als je na werktijd de pool bezoekt is de kans groot dat je de locals tegen het lijf rijdt en als je mazzel hebt gaat er een bbq de fik in. 
Koffie scoorde je bij Oca Mix. Waar je ook meteen spare parts kan kopen in de Concrete Surfer Skateshop.
Je vind de pool aan de Marnix straat. Je rijdt via de centrum ring gewoon naar het zwembad. Parkeren kan je in de buurt van de bowl. Let ook hier op de parkeermeter.


Skateboarders Citybattle 2013 - ISKB:155Het was alweer een tijdje geleden dat er een Citybattle in Skateland Rotterdam was gehouden. De beste skateboarders uit 19 steden hadden skateboard teams gemaakt waarbij elk teamlid uit dezelfde stad moest komen. In het skatepark werd er via een knockout systeem bepaalt welke stad de beste skaters heeft. De regie lag in handen van Thomas van Bemmelen.
Direct video download: ISKB:155
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien -- johnny13.nl
Original music: My City by TOXIC - Available on tribeofnoise.com - http://www.tribeofnoise.com/toxic

Check out this episode!

Teenage Skateboard Riot 0-10 jaar - ISKB:155
Daan van der Linden ISKB:129
Fingerboard Cup 2011 ISKB:120
Miniramp Contest Skateland - ISKB:113

Zero Gravity Skate, wake, MTB en BMX Expo - IWKB:35


Skateboarden, wakeboarden, BMX, Mountain Bike, Trail bike en nog veel meer in de TT-hall in Assen. Het Zero Gravity Expo event was een multi action sports event. En misschien nu al het event van 2013. En waterbak van meer dan 100 meter, een dirt jump gemaakt door de mensen van pedal-park.nl en een uitdagend Trail parcour dit moest wel een spektakel worden (volgend jaar komt het skateboarden ook wel goed ;-) ). Dit is zo'n event waar je geweest moet zijn.
Muziek van O.Crow - 8 Bit Robot -- via Rub A Duc van het album Bass in ya Face.
Video Podcast by Johnny Dertien @johnnydertien

Check out this episode!
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact