ISPO 2014 met Chicky Clinics - ISNB:104Elk jaar begint ons nieuwe winter seizoen niet in september maar al in januari. Tijdens de ISPO in Munchen laten de snowboard en ski merken zien wat er volgend seizoen te koop is in de winkels. Normaal gaan wij de stands langs en vragen whats up? En dan krijg je meestal een mooi technisch verhaal over water kolomen en carbon stringers. Gelukkig kregen we dit jaar de hulp van Sanne de Jong van Chicky Clinics. Zij liet ons zien wat vrouwen ook belangrijk vinden..... Kleur!

Voor deze video bezochten wij Roxy, Salomon, Bergans of Norway en Elan Skies. 
Meer ISPO? Kijk dan op de website!

Video podcast: Johnny Dertien -- +JohnnyDertien

Music beds beatsroyaltyfree.com
Subscribe: iTunes | YouTube | RSS

Chicky Clinics kijkt naar de dames snowboards en wintersport kleding op de ISPO 2014

Snowboard Review Ride Machette GT - WZZP:03Weet jij al welk snowboard je gaat kopen. Als filmer stel je toch iets andere eisen aan een snowboard dan een street kid. Wij willen snel vertrouwd zijn met een board zodat we ons kunnen focussen op het filmen. Het snowboard moet een goede base hebben omdat je je onderwerp wel bij moet houden. En, als we geen tas op onze rug hebben, willen we ook af een toe een jump kunnen pakken. Eigenlijk zijn onze eisen niet zo vreemd... Dit is toch wat elke normale wintersporter zoekt.

 Afgelopen weekend waren wij in Snowworld Zoetermeer en reden daar op de Ride Machette GT. Wouter van de Griend van Ride NL verteld je meer over dit board.


Meer Snowboard en Ski reviews:
Jones Mountain Twin - Snowboard Review - WZZP:06
Bataleon Boss - Snowboard Review - WZZP:05
Team Salomon Snowboard NL - ISNB:101
Salomon Remix 2014 Ski Review - WZZP:04
Snowboard review Flow Micron Verve - WZZP:02
Vans Encore Snowboard Boots

ISNB:70 - Gnu Snowboards

Een aantal weken geleden kregen wij een mailtje of wij misschien iets wilden doen met Gnu Snowboards. Dat wilden wij wel mits Boas van Olden wat zou vertellen over zijn snowboard keuze van dit seizoen. Zo stonden wij in Snowworld met zijn nieuwe Gnu Parc Pickle. Een a-symetrisch (dat wist ik niet), easy riding, park / freestyle snowboard. Nadat wij er even een rondje op gereden hadden vertelde Boas het één en ander over dit snowboard.

THX Gnu Snowboards NL voor deze video!

Original music artist: NAM -- Music available on tribeofnoise.com
BAckground Music artist: DJ Steffen Coonan

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:70 File size: 51 Mb

ISNB:69 - Chicky Clinics | FOGS Challence


De Chicky Clinics van Sanne de Jong is al lang niet alleen maar snowboarden voor vrouwen. Alle boardsporten komen nu aan bod. Voor ons weer eens tijd om langs te gaan. Gaan we meteen even naar de Vans snowboard schoenen kijken.
Op dezelfde dag vond de FOGS Challence plaats op skibaan de Schans in Uden. Door de dikke mist was het zicht slecht maar dat gaf wel een beetje dat berg gevoel. Wij waren net op tijd voor de finale van de boardercross en de high ollie contest.

Muziek van DJ Steffen Coonan Music available on www.djsteffencoonan.com en Fogdan -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:69 File size: 64 Mb

Meer Chicky Clinics:
Chicky Clinics Snowboard - ISNB:39
Chicky Clinics wakeboard - IWKB:12

Ride Indoor Madness - ISNB:64Voor ons gevoel moet de zomer nog beginnen. Ook de wakeboard events zijn nog lang niet afgelopen. Toch is het snowboard seizoen met de Ride Indoor Madness voor ons van start gegaan. Samen met Joris stonden wij in Snowplanet heel even bij te praten. Joris, wat zijn jou plannen deze winter?

Music: Do Ya Thang - - Original artist: WEFRESH2DEF -- Music available on tribeofnoise.com

Subscribe en mis nooit meer een aflevering: iTunes | Miro | RSS
Download the media for your iPod/iPad: ISNB:64 File size: 56 Mb

Salomon Snowboards - ISNB:19

Het wintersport seizoen is begonnen en alle groothandels zijn zo goed als leeg. Dat bleek wel toen wij bij Salomon Snowboards langs gingen om eens een praatje te maken. En dat is maar goed ook. Hoewel de meeste snowboarders nog naar de sneeuw toe moeten, zijn de importeurs al met volgend seizoen bezig. Mocht jij een snowboard of skies moetn kopen... probeer eens een Sick Stick. Een board gemaakt van bamboe. More pop, less plastic! Nu maar hopen op een extreme winter met heel veel sneeuw

Quick Links to the Media: Quicktime | Windows Media |
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact