Salomon Snowboards sponsor van iSnowboard!

Wij zijn trots om te vertellen dat vanaf vandaag Salomon de nieuwste sponsor is van de iSnowboard video podcast. Vanaf nu zal het logo van Salomon in elke snowboard en freeski video te zien zijn.
Wij hebben met de mensen van Salomon afgesproken dat we dit winterseizoen een aantal vette items gaan draaien met de Nederlandse team riders (Ski en Snowboard) En misschien zit er wel een trip naar de sneeuw in.

Natuurlijk gaan we binnenkort een aantal boards en skies testen. Als we dat gedaan hebben laten wij jullie meteen weten wat wij er van vonden.

Wij danken Salomon voor de support van iSnowboard!

BNLX Snowboard en Freeski Champs - ISNB:94


Wij zijn gek op snowboard en free ski wedstrijden en toen wij een aantal maanden geleden op het hoofdkantoor van de Nederlandse Ski Vereniging waren vertelden ze ons al dat er naast het Snowfest een aantal indoor wedstrijden op de planning stonden. Onder andere een Snowboard Benelux Cup Slope Style / Big Air in Snowworld Landgraaf. Op 19-20 mei was het zo ver. Snowworld had een nieuwe lading sneeuw gemaakt en en hele dikke jump geshaped. De rails zijn gemaakt door Gerben Verweij en Erik Daalder was ook nu weer de MC. Dit moest wel een killer event worden.
Alle uitslagen zijn te vinden op op www.snowboard.nl
Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien
Original music: Beats Royalty Free -- @beatsroyaltyfree.com

Check out this episode!

Platsic Fantasic Snowboard en Ski event - ISNB:92


Na al het snowboard geweld in de bergen tijdens het Snowfest 2013 is het weer tijd om gewoon weer te knallen op de plastic matten. Maar door de gevoels temperatuur van -10 leek het wel alsof we nog in Laax stonden in plaats van Skipiste Nieuwegein. Toch waren er een groot aantal skiërs en snowboarders naar de Platsic Fantasic gekomen om het kijken wie de beste tricks kon laten zien.

Video podcast: Johnny Dertien -- @johnnydertien
Original music: Beats Royalty Free -- @beatsroyaltyfree.com

Check out this episode!
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact