Shred Down Austrian and German Snowboard Masters. Boarders Playground - ...
Shred Down Austrian and German Snowboard Masters was in het Boarders Playground in Westendorf neergestreken om te kijken welke snowboarder de beste Slope Style Snowboard skills had. Hoewel het om een open Oostenrijkse en Duits titel ging was er een groot internationaal deelnemers veld. Behalve uit Nederland. Slechts 1 snowboarder was naar Westendorf gekomen. Melissa Peperkamp.

Ouwe Lullen Skateboard Sessie in Burnside Skatepark - IBOARDCAST #390Als je jong bent dan kan je elke dag skateboarden. Als je ouder wordt dan lukt het niet altijd meer om dat skateboard te pakken. Je kan misschien een keer naar het skatepark en als je mazzel hebt kan je een keer gaan snowboarden met je maten.

Burnside Skatepark organiseerde voor alle skateboarders van 35 jaar en ouder een ouwe lullen sessie.

Slopestyle Masters 2017 in Snowwolrd Landgraaf.De eerste indoor snowboard wedstrijd van 2017 was de Slopestyle Masters in Snowworld Landgraaf. Sean Taylor was met zijn team in Snowworld neergestreken voor de volgende wedstrijd in de Dutch Cup

Skatepark Tweepuntnul Heropenings Sessie - iboardcast 388Skatepark Tweepuntnul is sinds 2014 het indoor skatepark van West-Friesland. Het skatepark team heeft de afgelopen maanden keihard gewerkt aan een nieuwe streetcourse. Nu het skatepark helemaal klaar is, was het tijd voor een dikke skateboard sessie.

 GIVEAWAY aan het eind van deze video!

Royalty Free Muziek via Audioblocks: https://www.audioblocks.com

Longboard Downhill in Houtwal Garage, Harderwijk - iboardcast 387Longboarden in de winter, dat gaat meestal niet zo goed. Dus daarom organiseerd Dumpstyle voor de skaters, die wel op hun longboard willen staan, elke maand een downhill sessie in de Houtwal Garage in Harderwijk. Deze garage gaat als een kurkentrekker de grond in en is perfect om een dagje te longboarden.
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact