Back to the Future Snowboard en Ski Sessie in Snowplanet - IBOARCAST#396De winter loopt op zijn eind en Back to the Future in Snowplanet was één van de laatste Snowboard en Freestyle ski sessies van het seizoen 2016 / 2017.

360 VR - NK Snowboard en Ski - Halfpipe

Kijk in 360 graden met ons mee als de beste snowboarders van Nederland door de half pipoe van Laax Snowboarden. Deze video is geschoten met de Nikon Key Mission 360.

#keymission360

NK Snowboard en Freestyle Ski 2017 - Half Pipe - IBOARDCAST#393

Op dag 2 van het Nederlands Kampioenschap Snowboarden en Freestyle Skien stond de Half-Pipe op het programma. De riders stonden klaar boven de Siper Half Pipe van Laax om te kijken wie het beste de pipe kon shreden. Na de skiers en de dames was het tijd voor de mannen. Aan de start een oude bekende: Dolf van de Wal.Muziek van Vinger.nl Ike Melchizedek Dallajee (Prod. KC)

 - soundcloud.com/sensiriti-sound


NK Snowboard en Freestyle Ski 2017 - Slopestyle - IBOARCAST #392Op de eerste dag van het Nederlands Kampioenschap Snowboard en Freestyle Ski stonden de riders klaar op het mega Slopestyle parcours van Laax. De grote snowboard jongens waren dit jaar niet aanwezig. Dat betekend ruimte voor de nieuw kidz.
Bij de freestyle skiers stonden alle grote Nederlandse riders aan de start. Muziek in deze video via Audioblocks: https://www.audioblocks.com

Johnny 13 op de Funsports Xperience - VLOG#022


Dit jaar organiseerde de RAI Amsterdam tijdens de Hiswa de Funsports Xperience. Een boardsports en watersport event waarop je kon Skateboarden, BMX'en, Skimboarden en Wakeboarden. Het perfecte action sports event voor Johnny 13 toch?

Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact