De skateboard wedstrijd van het jaar - Vans Shop Riot 2017De Vans Shopriot in Burnside Skatepark is en blijft de dikste skateboard wedstrijd van Nederland. Johnny zegt het elk jaar maar het beste skateboarden zie hij tijdens deze skateboard wedstrijd. Dit jaar stonden er 18 skate teams klaar om te skaten om de eerste plaats, 1000 euro en een plek in de Europese skateboard finale in Milaan.
Gaat Burnside er weer met de winst vandoor of is het toch een ander skateboard team wat net iets beter skate....

Vans Shopriot 2017 - FINALS - Live stream iboardcast.com

Back to the Future Snowboard en Ski Sessie in Snowplanet - IBOARCAST#396De winter loopt op zijn eind en Back to the Future in Snowplanet was één van de laatste Snowboard en Freestyle ski sessies van het seizoen 2016 / 2017.

360 VR - NK Snowboard en Ski - Halfpipe

Kijk in 360 graden met ons mee als de beste snowboarders van Nederland door de half pipoe van Laax Snowboarden. Deze video is geschoten met de Nikon Key Mission 360.

#keymission360

NK Snowboard en Freestyle Ski 2017 - Half Pipe - IBOARDCAST#393

Op dag 2 van het Nederlands Kampioenschap Snowboarden en Freestyle Skien stond de Half-Pipe op het programma. De riders stonden klaar boven de Siper Half Pipe van Laax om te kijken wie het beste de pipe kon shreden. Na de skiers en de dames was het tijd voor de mannen. Aan de start een oude bekende: Dolf van de Wal.Muziek van Vinger.nl Ike Melchizedek Dallajee (Prod. KC)

 - soundcloud.com/sensiriti-sound


Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact