WK Skateboarden tijdens de Urban Sports Week Amsterdam - IBCT:399


Skateboarders uit heel Europa waren naar het Museumplein in Amsterdam gekomen om mee te doen aan de skateboard wedstrijd van de Urban Sports Week Amsterdam 2017. 30 Skaters waren gekwalificeerd voor de halve finale waarvan er 10 een plek in de finale konden verdienen. Wie skate het beste, wie neemt die € 3500,00 mee naar huis?

Laatste Slopestyle Masters Snowboard en Ski van 2017 - iBOARDCAST #398

Voor de laatste Slopestyle Masters Snowboard en Freestyle ski was Johnny Dertien naar Snowworld Zoetermeer gereden. Er waren meer dan 50 snowboarders en Freestyle Skiers naar de snowboard baan gekomen om mee te doen aan de laatste Slopestyle Masters van deze winter.Na de prijsuitreiking sprak Johnny nog even met Sean Taylor. Event master en host van de wedstrijd. Hoe kijk jij terug naar deze winter?Muziek in deze video via Audioblocks: https://www.audioblocks.com

De skateboard wedstrijd van het jaar - Vans Shop Riot 2017De Vans Shopriot in Burnside Skatepark is en blijft de dikste skateboard wedstrijd van Nederland. Johnny zegt het elk jaar maar het beste skateboarden zie hij tijdens deze skateboard wedstrijd. Dit jaar stonden er 18 skate teams klaar om te skaten om de eerste plaats, 1000 euro en een plek in de Europese skateboard finale in Milaan.
Gaat Burnside er weer met de winst vandoor of is het toch een ander skateboard team wat net iets beter skate....

Vans Shopriot 2017 - FINALS - Live stream iboardcast.com

Back to the Future Snowboard en Ski Sessie in Snowplanet - IBOARCAST#396De winter loopt op zijn eind en Back to the Future in Snowplanet was één van de laatste Snowboard en Freestyle ski sessies van het seizoen 2016 / 2017.
Nog meer video's…


(cc) 2017 iboardcast.com - Amsterdam - the Netherlands - Contact